Dag 6 Gudauri naar Tianeti

We hopen op mooi weer vandaag zodat we met de eitjes nog even de berg op kunnen om van het uitzicht te genieten. Gudauri hangt echter in de dikke mist wanneer we wakker worden. Om 8 uur kunnen we ontbijten en er staat een enorm riant gedekte tafel voor twee klaar. We eten ons weer helemaal rond.

Het lijkt iets op te klaren, dus we besluiten een poging te wagen en naar de eitjes te lopen. Wanneer we halverwege zijn zien we dat de eitjes helemaal niet gaan. Bijkomend dat de top van de berg in een dikke wolk hangt, dus we lopen nog een klein stukje en maken daarna rechtsomkeer.

De jongedame van het hotel heeft al onze kleren gewassen, dus met verse fietspakjes springen we weer op de fiets.

Het grootste deel van de route gaat terug naar beneden over de drukke weg die we een dag eerder op reden. Daarna slaken we allebei een zucht van verlichting wanneer we de weg af sturen richting Tianeti. We zien de weg al liggen en weten dat we flink aan de bak moeten de berg op.

Totaal toch nog ruim 1000hm vandaag, maar voelt als een rustdag. In Tianeti vinden we een aardig hotel boven een supermarkt met vriendelijke mensen. Op straat hebben veel honden het met elkaar aan de stok, maar wij kunnen lekker bijkomen in een prachtig park naast de stad. Het is een stadje met iets modernere mensen en veel mensen hebben duidelijk hun zondagse outfit aan.

2 gedachten over “Dag 6 Gudauri naar Tianeti”

  1. Zondags outfit?

    Geweldig om te lezen. Wat een avontuur! Doen jullie wel voorzichtig op die wegen? Extra fluoriserende kleding aan?

    veel plezier!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.