Dag 7 Boyabat Vezirkopru

Vandaag rijden we voor een groot deel langs een prachtig bergmeer. Er zit weer aardig wat meer klimwerk in het traject dan gisteren. Het is ook weer een warme dag. De afgelopen dagen zitten we op het heetst van de dag steeds rond de 32 graden. Beide Kettingkrakers hebben vandaag wat last van de maag. De temperatuur en het klimwerk erbij maken het er daarnaast niet makkelijker op.
Bij gebrek aan beter lunchen we bij een tankstation en spelen we een potje Yatzee. Best wel even lekker om een beetje bij te komen zo in de schaduw. De maaltijd bestaat uit ijs en chips, aangevuld met veel drinken. Wellicht niet het beste met wat maagperikelen, maar het smaakt prima.

We hadden al vooraf besloten dat het weer eens tijd was om te wildkamperen. We moeten aan ons vakantiebudget immers denken en 15 euro per persoon per nacht inclusief ontbijt gaat je natuurlijk niet in de koude kleren zitten. Richard heeft het geniale plan om in de stad vlak voor het wildkamperen lekker te eten. Het zit echter niet mee. Alle restaurants zijn nog gesloten vanwege het slachtfeest. In een mini market halen we twee tomaten, een uitje en een beetje pasta. Met wat kruiden, een bouillonblokje en lachende koe is het echter toch een goddelijke maaltijd na een inspannende dag. De zon verdwijnt tijdens het eten alweer achter de horizon en om 19:30 uur duiken de Kettingkrakers alweer de tent in. Morgen is het gelukkig weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.