Ronde van Spanje

Op 4 september 2010 vertrekken de Kettingkrakers voor hun volgende rit.
Dit keer hebben ze besloten om een eigen invulling aan de Vuelta te geven. Op 3 september vertrekken ze vanuit huis met de auto.. WAT!… Ja echt… Met de auto naar Zuid Frankrijk om daar van start te gaan en dan dus wel op de fiets. Zoals vele grote rondes vindt de start van deze tocht ook niet plaats in het eigenlijke land van deze tocht, maar na een klein stukje Frankrijk betreden ze zondag 5 september naar alle waarschijnlijkheid het land van Juan Carlos.

Het eerste deel van de tocht gaat over de Camino. Een eeuwenoude pelgrimstocht die de Kettingkrakers voert door Pyreneeën en Noord Spanje naar Santiago de Compostella. Vervolgens zetten ze de rit voort richting het zuidwesten en een na een klein stukje Portugal koers zetten naar Madrid. Vanuit Madrid pakken ze dan weer de trein terug naar de plek waar de auto geparkeerd staat. Hopelijk staat die er dan nog…

Is kijken of ook dit mooie plan weer tot een goed eind gebracht kan worden. Verwachting is dat het nu een keer mooi weer wordt met een gemiddelde temperatuur van 29 graden en alle dagen zon. 🙂 Totaal denken ze een kilometer of 2.000 op de tellers te kunnen zetten in 14 dagen koers.

ROUTEKAART

One thought to “Ronde van Spanje”

  1. Hé Richard en Thijs,

    Veel succes weer met deze mooie route. Hopelijk kunnen jullie genieten van het groene Spanje. We volgen jullie. En niet vallen hoor.

    Groetjes,

    Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.