Dag 12 Trabzon – Ardesen

’s Morgens na het ontbijt in het hotel wandelen we nog wat door de stad. Rond een uur of 10.30 vertrekken we pas. We merken dat we al snel weer trek hebben, dus anderhalf uur later zoeken we een restaurant op waar we van een tweede uitgebreid ontbijt genieten.
image
Een klein uurtje na het tweede ontbijt komen we weer een tunnel tegen waarbij onze rijbaan de tunnel is en de tegengestelde richting over een bergje buitenom gaat. We pakken de vluchtstrook aan de andere kant van de weg. Tijdens de klim houdt een van de spaken in het achterwiel van Thijs het weer voor gezien. We kunnen wel verder rijden, maar moeten in Rize wederom een bikeshop opzoeken. We vinden een prachtig werkplaatsje en Thijs zijn wiel wordt met oud, maar goed gereedschap weer mooi gericht.
image
De fiets is weer gerepareerd, maar het weer besluit ons nu een beetje in de weg te gaan zitten. Een paar uur lang rijden we in de regen verder naar het oosten. Pas vlak voor ons eindpunt klaart het weer een beetje op. In de verte zien we dankzij de opklaring prachtige hoge bergtoppen.

De bedoeling was vandaag te kamperen, maar met die nattigheid zien we dat niet zitten. We rijden Ardesen in en vragen ons af of het goed gaat komen om hier een hotel te vinden. Het ziet er allemaal aardig troosteloos uit. Gelukkig veranderd dat beeld snel wanneer we meer de stad in rijden en na 125 km fietsen vinden we een prachtig hotel voor een redelijke prijs, waar Thijs als onderhandelaarstalent nog een mooie Kettingkrakerskorting regelt!

One thought to “Dag 12 Trabzon – Ardesen”

  1. Lieve kettingkrakers,

    Wat een geweldige dingen maken jullie toch mee! Jullie eindbestemming zit eraan te komen en ik wens jullie daar heel veel plezier en mooie momenten bij. Succes met de laatste loodjes en geniet ervan, want ook dit avontuur hebben jullie in the pocket!!

    Be safe!

    Liefs,
    Nas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.